BedrijfsautoRAI: De Broshuis stand

Blog
20-10-2015 | Door Iep van der Meer

De BedrijfsautoRAI is geopend en daarmee is de 2015 editie van onze Nationale Bedrijfsautoshow een feit. De beurs ziet er erg goed uit en alles is opnieuw ingedeeld. Dat betekent bijvoorbeeld dat DAF van zijn vaste plekje af is en dat zorgt voor een frisse nieuwe aanpak.

Opvallend is de prominente plek van de trailerbouwers. Broshuis bijvoorbeeld staat centraal in de Europahal met een schitterende en indrukwekkende stand. Het indrukwekkende zit hem vooral in de Augmented Reality presentatie. Je kunt onder een SL-Air trailer door lopen en de codes scannen met een I-Pad. Op het schermpje zie je dan wat zo'n trailer allemaal kan. Sturen, innveren, omhoog, naar beneden en dat soort dingen. Echt heel bijzonder om dat allemaal te zien gebeuren op je schermpje. Met dezelfde techniek tovert Broshuis ook zomaar lading op het schermpje!

Minder virtueel maar niet minder leuk zijn de dames die de drankjes serveren op de Broshuis stand. Ook dat is een goede reden om de Broshuis stand te bezoeken!

Meer trailer-nieuws op TrailerTotaal.nl

Laatste blogberichten

Blog
03-04-2024
24dt056-004-1400

Langere cabines nog niet voor iedereen

Nieuwe wetgeving in Europa maakt langere, ruimere cabines mogelijk, zonder dat je te lang wordt met een 13,60 meter…
Blog
14-03-2024
19252-Ford_F-Max_Bigtruck1

Ford Trucks ontwikkelt cabine met Iveco

Otosan, de Turkse producent van Ford Trucks in Europa gaat een samenwerking aan met het Italiaanse Iveco voor de…
Blog
07-03-2024
Pegaso concrete mixer

De charme van een wrak

Auto’s en trucks hebben mijn warme belangstelling. Dat heeft niet alleen te maken met het voertuig zelf, maar ook zijn inzet en…