DAF XF480 Super Space Cab voor Willem Baron

Geplaatst door

Willem Baron uit het Friese Ureterp heeft een bijzonder geslaagde nieuwe DAF XF480 Super Space Cab in gebruik genomen. De bijzonder rijk uitgeruste DAF werd in de opvallende huisstijl van Baron Transport gespoten. Het resultaat mag zeker gezien worden!

Willem Baron kocht een paar jaar geleden een gebruikte DAF XF105 bij Bedrijfswagen Service Friesland. Zowel de truck als de dealer bevielen dermate goed dat de transportondernemer besloot over te gaan tot de aanschaf van een nieuwe DAF XF. 

De nieuwe XF480 is uitgerust met het luxe interieur met het Exclusive Leather pakket, automatische klimaatregeling en een standkachel met restwarmtepomp. Verder is de DAF voorzien van DAF Connect waardoor onderhoud en reparaties op efficiente wijze kunnen worden ingepland. 

Aan de buitenkant werd de truck voorzien van een extra onderspoiler, een verlengde zonneklep en de nodige extra verlichting. Verder werd de DAF voorzien van twee brandstoftanks met in totaal ruim 1400 liter aan diesel. Het meest opvallend is echter de bijzonder geslaagde kleurstelling waarmee de nieuwe DAF met recht een visitekaartje genoemd mag worden.