Stoere takeldoos voor Steenhoven

Geplaatst door

Steenhoven Garage- en Takelbedrijven heeft geinvesteerd in een nieuwe DAF CF 510 FAC bergingstruck. De stoere DAF wordt niet alleen in de regio, maar ook in heel Europa ingezet. 

De DAF CF 510 FAD, is uitgevoerd met de zeer krachtige 12,9 liter PACCAR MX-13 motor en een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. De nieuwe DAF CF is volledig uitgerust met alle benodigde gereedschappen zoals, luchtdrukgereedschappen, snijbranders, verlichting en kleine materialen om noodreparaties te verrichten en elke klus snel en efficiënt uit te voeren. Tevens is de DAF uitgerust met een bergingssysteem dat 26 ton kan heffen. Er is een sleepvergunning tot 120 ton. De uitschuifbare bergingsarm welke op 4,5 meter nog 8,5 ton aan kan is voorzien van twee 20-tons lieren. De opbouw is van De Groot Techniek in Brakel. 

Met 13 professionele medewerkers verdeelt over twee vestigingen, Pernis en Heenvliet, is het in 1928 gestarte bergingsbedrijf uitgegroeid tot een belangrijke partner, die wordt ingeschakeld door Politie, RWS, Alarmcentrales, Verz. Mij., Dealers en Transporteurs. Ook voor repatriëring van in het buitenland gestrande voertuigen, wordt er vaak een beroep gedaan op Steenhoven. Steenhoven beschikt over vier vrachtwagen- en vijf personenwagen bergingsvoertuigen.