DAF CF Portaalarmauto voor Hoeksema

Nieuws
04-02-2020 | Door Iep van der Meer

Hoeksema's Regionale Milieudiensten uit Grootegast heeft een fraaie nieuwe DAF CF410 FA met slaapcabine in gebruik genomen. De truck is voorzien van een VDL portaalarmsysteem waarmee in en rond de Groninger binnenstad containers worden bezorgd en afgehaald.

Van Hoeksema is bekend dat het bedrijf van zijn voertuigen houdt. Eerder werd ooit bijvoorbeeld al eens een Scania R500 V8 opgebouwd voor het zelfde werk met een portaalarmsysteem. De DAF CF410 is wat meer functioneel zullen we maar zeggen, maar ook op deze DAF is niet bezuinigd. Zo is er een slaapcabine besteld, en is de truck voorzien van de nodige opties. Ook de kleurstelling doet de DAF erg goed.

Speciaal voor de veiligheid in en rond het voertuig is de DAF door dealer ESA voorzien van een camerasysteem en een achteruitrij signalering.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
09-05-2021
IEP_3850_copy-1400.jpg

Nieuwe DAF ziet er veelbelovend uit!

Dat er wat nieuws komt bij DAF Trucks geven ze inmiddels ook zelf toe met een teaser campagne die nu loopt. Wanneer…
Nieuws
18-03-2019
Nieuwe_DAFs_van_Mainfreight.jpg

Nieuwe DAF's voor Mainfreight

Mainfreight Transport Nederland in ‘s-Heerenberg heeft 45 nieuwe DAF trucks ingezet. Het is een selectie geworden van uiteenlopende…
Nieuws
13-05-2021
IMG_8161.png

Nieuwe teaser van DAF!

De nieuwe DAF komt er aan, zoveel is duidelijk als we zien hoeveel fieldtest trucks er rond rijden. Zelf begint DAF nu ook met het…