DAF 'FAR' bakwagen voor De Weerd

Nieuws
17-01-2017 | Door Tim de Jong

DAF dealer Sent Waninge heeft de eerste DAF XF440 FAR Super Space Cab afgeleverd aan De Weerd Transport. De Weerd is bij Zwolle gevestigd pal aan de A28. Het bedrijf  biedt diensten aan op het gebied van transport en warehousing. Het moderne warehouse is 6000m2 groot en beschikt over acht laaddocks. De Weerd is gespecialiseerd in distributie in de Benelux, Duitsland en Zwitserland. Uiteraard kan ook het vervoer naar andere landen door De Weerd Transport worden verzorgd.

De letters FAR in de type aanduiding betekenen bij DAF dat dit een bakwagen is met een liftbare, maar niet gestuurde sleepas met enkele montage. De optie van de meesturende enkellucht sleepas kent DAF overigens ook, maar dan heet het een FAN. Als je alle DAF typeaanduidingen wilt nalezen dan kan dat overigens ">hier!

Vorig jaar heeft deze vervoerder een drie nieuwe DAF XF trekkers in ontvangst genomen. Afgelopen zaterdag, 14 januari, hebben ze nu ook de eerste DAF XF440 FAR Super Space Cab bakwagen in bedrijf gesteld. Binnenkort zal de tweede bakwagen ook worden afgeleverd door DAF dealer Sent Waninge vanuit hun vestiging in Zwolle. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
09-05-2021
IEP_3850_copy-1400.jpg

Nieuwe DAF ziet er veelbelovend uit!

Dat er wat nieuws komt bij DAF Trucks geven ze inmiddels ook zelf toe met een teaser campagne die nu loopt. Wanneer…
Nieuws
18-03-2019
Nieuwe_DAFs_van_Mainfreight.jpg

Nieuwe DAF's voor Mainfreight

Mainfreight Transport Nederland in ‘s-Heerenberg heeft 45 nieuwe DAF trucks ingezet. Het is een selectie geworden van uiteenlopende…
Nieuws
13-05-2021
IMG_8161.png

Nieuwe teaser van DAF!

De nieuwe DAF komt er aan, zoveel is duidelijk als we zien hoeveel fieldtest trucks er rond rijden. Zelf begint DAF nu ook met het…