DAF XF Super Space Cab voor Kampstra Eenrum

Nieuws
14-04-2020 | Door Iep van der Meer

Kampstra Transport uit het Groningse Eenrum heeft een fraaie nieuwe DAF XF.450 Super Space Cab in gebruik genomen. De nieuwe DAF trekker is bijzonder compleet uitgerust met onder meer fraaie kisten aan het chassis en een verlengde zonneklep met ingebouwde LED lichtbalk. 

Het chassis is afgedekt met een op maat gemaakte tranenplaat die door Staalservice Zuidbroek werd gemaakt. Ook het interieur is behoorlijk aangepakt, een fraai stukje werk van stoffeerderij Dekelver. Het schilderij tegen de achterwand werd gemaakt door Max Hendriks. Het spuitwerk van de DAF werd uitgevoerd door DAF Trucks dealer ESA in Marum waar de truck ook werd afgeleverd. 

Kampstra Transport heeft zeven DAF trucks die voornamelijk op Scandinavië rijden. Chauffeur op de nieuwe DAF is Martijn Kaap. Hij reed tot nu toe met de DAF XF die je naast de nieuwe trekker op de foto ziet. ,,Dat was een DAF XF105 460 en die heeft het altijd erg goed gedaan. We hebben nu gekozen voor de MX11 motor met 450 pk en ik moet je zeggen dat die het erg goed doet!'' De nieuwe DAF werd door vader en zoon Kaap grotendeels zelf opgebouwd bij DAF trucks dealer ESA in Marum. De oude auto van Martijn die je op de foto ziet staat nu in de hoek na ruim 1,5 miljoen kilometers. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
17-08-2018
JordyBrouwer1.jpg

DAF XF voor Jordy Brouwer

Jordy Brouwer heeft een derde trekker aan zijn vloot toegevoegd. Het gaat om een nieuwe DAF XF480 Super Space Cab. De zwarte…
Nieuws
27-02-2017
Oldenburgerdaf2.jpg

Vijf nieuwe DAF trucks voor Oldenburger

Oldenburger Transport heeft vijf nieuwe DAF XF460 super Space Cab trekkers in gebruik genomen. De trucks werden…
Nieuws
17-02-2020
LCW2.jpg

DAF trucks voor LCW Groningen BV

LCW Groningen BV heeft de eerste twee uit een serie van vier nieuwe DAF trucks in gebruik genomen. Het gaat om DAF XF430…