Danny Trans Scania R520 naar BIGtruck Trophy!

Nieuws
16-03-2019 | Door Iep van der Meer

Vandaag werd de nieuwe Scania R520 van Danny Trans. De bijzonder geslaagde Scania werd door Sjaak Kentie onder handen genomen en door Arjan en Jarno Bronk gespoten. Chauffeur Rene Geurtsen heeft hiermee een droom op wielen om zijn werk mee te doen. Het mooie is dat Rene met deze superdikke Scania naar onze " target="_blank" rel="noopener noreferrer">BIGtruck Trophy in Asten komt op 11 en 12 mei!

De Scania is van het type R520, dus met die prachtige non EGR V8 motor. De Scania R cabine is uitgevoerd met het standaard dak, en in combinatie met de stoere lichtbak en het rekje op het dak is het een hele dikke 'oldskool' trekker geworden. de twee staande pijpen achter de cabine maken het helemaal af!

De Belgisch gekentekende truck werd geheel in Nederland opgebouwd en gespoten. Voor het subtiele special paint werk werd Danny Croughs ingehuurd. Rene Geurtsen kreeg van zijn werkgevers Danny Nulens en Cindy Peeters alle vrijheid om zijn droom te realiseren. Het resultaat mag er beslist zijn en wij verheugen ons er op om de truck live te zien schitteren tijdens de BIGtruck Trophy! 

Wil jij ook met je truck naar de BIGtruck Trophy komen? " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Meld je dan hier aan!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
07-04-2019
ValkTrophy-1400.jpg

Nick Valk naar de BIGtruck Trophy!

De inschrijvingen voor de BIGtruck Trophy op 11 en 12 mei aanstaande lopen lekker door! Ook deze twee schitterende Scania's…
Nieuws
10-05-2019
IMG-20190510-WA0006.jpg

Deelnemers BIGtruck Trophy arriveren!

Vrijdagavond, daar komen ze! De eerste deelnemers aan de BIGtruckTrophy 2019 zoeken een p[lekje op de parking van…
Nieuws
11-05-2019
Scania_duo_LR.jpg

Volop afwisseling op de eerste dag!

De eerste dag van de BIGtruck Trophy 2019 is in volle gang. Bijgaande foto's laten zien dat de afwisseling groot is…