Derde prijs BSF verkiezing: Transportena!

Geplaatst door

Eind vorig jaar organiseerde Bedrijfswagen Service Friesland een mooiste truck verkiezing. Uit de honderden inzendingen koos een jury, onder leiding van Iep van der Meer drie winnaars. Uiteraard gingen we ook op bezoek bij die mooiste drie, zoals vandaag bij de nummer drie: TransportenA in Sneek.

Henk, Sander en Robert Portena hebben een schitterende DAF Super Space Cab op de weg gezet. Trouwe lezers van BIGtruck kenden hem natuurlijk al, maar ook in de BSF verkiezing scoorde de DAF hoge ogen. In een showtruck competitie zouden de kansen wellicht anders liggen voor deze fraaie DAF maar in deze competitie lagen de criteria anders. Zo kon het gebeuren dat de stoere 6x2 XF van E.J. de Jong uit Parrega tweede werd. De zwarte Super Space Cab van Jan de Jong uit Ureterp werd eerste.

Mannen, van harte gefeliciteerd met jullie prijs. Er komt nog een aardigheidje aan namens BIGtruck, maar de bloemen en de eeuwige roem hebben jullie bij deze al binnen! Op de foto zie je Heine de Vries van BSF met Henk en Sander Portena. Klik hier voor het verhaal in BIGtruck!