Dik aangeklede Mercedes Actros Silver Star voor PLD

Nieuws
12-06-2019 | Door Tim de Jong

Onlangs is de vloot van PLD (Pastoor Logistieke Dienstverlening) uitgebreid met een derde truck: een Actros 1848 LS SilverStar Edition met GigaSpace-cabine. Het transportbedrijf uit Oosterhout vervoert diverse soorten lading, waaronder (stuk)goederen en zeecontainers. Bovendien is PLD actief in het geconditioneerd vervoer. Mercedes-Benz truckdealer Rüttchen heeft de trekker geleverd.

Uptime en FleetBoard

De recent in gebruik genomen Actros 1848 LS SilverStar Edition is de eerste Mercedes voor PLD. De truck met luchtgeveerde vooras is rijk uitgerust met veel moderne Mercedes-systemen en functionaliteiten. Ook beschikt de Actros over Fleetboard. De Inzetanalyse van dit telematicasysteem geeft chauffeurs handvatten voor een zuinigere en veiligere rijstijl. Bovendien neemt de logistiek dienstverlener Fleetboard-module Service & Uptime af, waarmee onderhoud efficiënt wordt ingepland en ongeplande stilstand wordt geminimaliseerd. Hierbij biedt de Mercedes-Benz truckdealer professionele begeleiding.

Uitstraling

De SilverStar is luxueus uitgerust, zowel van binnen als van buiten. De buitenkant van truck is voorzien van zijskirts en luchthoorns. Op het gebied van verlichting is uitgepakt met onder meer Bi-Xenon-koplampen, diverse ledlampen, zwaailampflitsers op de cabine en andere werklampen. Zelfs de Mercedes-Benz ster op de grille is verlicht. De royale GigaSpace-cabine is van alle gemakken is voorzien, namelijk een boven- en onderbed met premium matras, chauffeurstafel, koelkast, standverwarming en -airco, soundsystem en DAB+-radio. Het exterieur van de cabine is uitgevoerd in klantkleuren: metallic zwart met groene accenten. Het interieur is uitgevoerd in de SilverStar-kleuren: de bestuurders- en bijrijdersstoel zijn voorzien van groene stiknaden en ook de bies van de driedelige mattenset draagt dezelfde kleur. De lederen deurpanelen, het dashboard en het stuurwiel geven de binnenkant van de truck een luxe uitstraling, evenals de ambiente interieurverlichting. Het SilverStar-logo komt op diverse plekken terug: op de mattenset, in de unieke instaplijst en op de stoelen.

PLD

PLD, oftewel Pastoor Logistieke Dienstverlening, is een transportonderneming uit het Noord-Brabantse Oosterhout. Het in 2013 opgerichte bedrijf beschikt over een bescheiden truckvloot waarmee het diverse transportoplossingen biedt: van vervoer van zeecontainers tot (stuk)goederen en van geconditioneerd tot ADR-transport. PLD rijdt voor diverse opdrachtgevers in heel Europa, maar is met name actief in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Het wagenpark bestaat uit in totaal drie trekkers, waarvan één de zilveren ster op de grille draagt.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
20-06-2018
Endeavour_1_LR.jpg

Silver Star voor vervoer van klassiekers

Onlangs werd een bijzondere Actros SilverStar Edition door Endeavour Group BV uit Dordrecht in gebruik genomen.…
Nieuws
17-04-2018
SilverStar_2_kramer_LR.jpg

Mercedes Actros Silver Star voor Nico Kramer

Nico Kramer uit het West-Friese ’t Veld is de eerste eigen rijder die een Mercedes-Benz Actros SilverStar…
Nieuws
18-10-2018
gssilverstar1-1400.jpg

Actros Silver Star voor GS Logistics

GS Logistics rijdt sinds enige tijd met een Mercedes-Benz Actros 2148 LS Silver Star. De eerste kilometers staan al…