Foto's van de nieuwe MAN gelekt

Nieuws
04-02-2020 | Door Iep van der Meer

Het is moeilijk om het nieuws binnen te houden, zo blijkt ook nu weer voor MAN. Nadat eerder bij Volvo en Scania het nieuwe design door schaalmodellen uitlekte is het nu de beurt aan de Duitse collega's van lastauto Omnibus. Zij komen pas volgende week uit maar ergens bij de drukker lekten de foto's uit.

Afspraken over de verschijningsdatum worden wel vaker gemaakt met gedrukte media maar deze keer ging dat helemaal mis bij de Duitsers. Waarschijnlijk heeft een medewerker van de drukkerij of een chauffeur foto's gemaakt met zijn smartphone en die op Facebook gezet. Daarna is ligt het nieuws op straat en is er geen houden meer aan. Als de tandpasta uit de tube is krijg je het er nooit weer in zullen we maar zeggen.

Officieel wordt de nieuwe MAN volgende week onthuld BIGtruck is daar bij in Bilbao en we zullen je hier nog niet alles tonen. Wel is duidelijk dat het om een facelift gaat van de huidige modellen. Met nieuwe deuren, daken, een nieuw interieur en een nieuw smoeltje is MAN klaar voor de jaren twintig. Technisch verwachten we nog niet veel nieuws van MAN. Waarschijnlijk zal de aandrijflijn dezelfde zijn. Maar zoals gezegd, Stay tuned for more, volgende week!

UPDATE! Na overleg met betrokken partijen hebben we besloten de gestolen afbeeldingen te verwijderen. Volgende week meer van de nieuwe MAN!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
10-02-2020
MAN_TG_range2020-33.jpeg

Nieuwe generatie van MAN gepresenteerd

Na maanden van spionagefoto’s en geruchten is het nu een feit, de nieuwe generatie van MAN is officieel onthuld.…
Nieuws
17-05-2021
mantgxverwaaltransport2.jpg

Vier nieuwe MAN’s voor Verwaal Transport

Voor Verwaal Transport uit het Zuid-Hollandse Stolwijk is MAN een vanzelfsprekendheid. Bijna alle trucks uit de…
Nieuws
04-02-2019
Groenendaal-TGX.jpg

Eerste MAN TGX voor Groenendaal Transport

Groenendaal Transport uit Rotterdam, een specialist in het vervoer van vloeistoffen en afvalstoffen, heeft de…