Nieuws
15-09-2018 | Door Iep van der Meer

De Veiligste Chauffeur van Nederland, Johannes Ritsma is met zijn vrouw onderweg in de USA. De reis is de hoofdprijs die Johannes won in tijdens het NK Veiligste Chauffeur, een competitie die door TVM en Volvo Trucks georganiseerd werd. In de USA werden de Ritsma's vorstelijk ontvangen en mocht Johannes zelfs al zijn eerste kilometers maken met zo'n dikke Yank!

Johannes en zijn Martje werden ontvangen door de nieuwe president van Volvo Trucks of North America, de Nederlander Peter Voorhoeve. ,,Dat het ook nog een Nederlander is was een verrassing voor ons. Onze gids kon er ineens niks meer van verstaan, want we schakelden meteen over!'' Bij de fabriek in Dublin, New River Valley waar Volvo en Mack trucks gebouwd worden kregen de Ritsma's een rondleiding. Daarna mocht er gereden worden op de testbaan waarbij ook Martje mocht rijden. Johannes: ,,Die testbaan heeft allerlei routes voor verschillende testen. Die voor de bouwvoertuigen heeft bijvoorbeeld een afdaling van 27% en een klim van 31%! Een schitterende ervaring om hier te kunnen rijden met Volvo en Mack trucks!''. Op de testbaan kwam ook Peter Voorhoeve nog even buurten bij het Nederlandse echtpaar. 

Johannes en Martje zijn vervolgens doorgereisd naar West Virginia voor het vervolg van hun onvergetelijke reis door de USA. Have fun and stay safe out there!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
14-09-2017
Mack_Anthem.jpg

Mack onthult de 'Anthem'

In Amerika heeft Mack de Anthem truckserie onthuld. Het gaat om een lange afstandstrekker waarbij de klant kan kiezen uit motoren…
Nieuws
10-11-2023
Greving Mack (2)

Mack trucks in Nederland

Mack trucks in Nederland
Nieuws
26-10-2019
IEP_8795-1400.jpg

Martin Kolff is de Veiligste Chauffeur van Nederland

Tijdens de finale van het NK Veiligste Chauffeur 2019 op het TT Circuit van Assen eindigde Martin…