Iveco Stralis voor oliehandel Kant

Nieuws
22-03-2019 | Door Iep van der Meer

Oliehandel Kant uit Giessen heeft een nieuwe Iveco Stralis in gebruik genomen. De opvallend fraai gespoten Iveco is uitgerust met de 480 pk sterke Cursor 11 motor en is voorzien van de Stralis cabine met laag dak. Dat zien we niet zo vaak!

A. Kant Oliehandel distribueert olie door heel Nederland. ‘’Wij leveren veel in de landbouw, maar ook in het transport en bij grote loonwerkers leveren we onze producten op de thuislocatie.’’ Hiervoor hebben zij een uitgebreid assortiment aan brandstoffen, smeermiddelen en AdBlue.

Iveco is marktleider met LNG voertuigen maar dit is gewoon een dieselmotor. Op de vraag hoe het bedrijf Kant Oliehandel de toekomst ziet antwoordt Ad duidelijk: ‘’Wij zien dat de verschuiving naar andere brandstoffen al is ingegaan. Echter zien wij diesel de komende jaren niet verdwijnen. Dieselmotoren worden steeds zuiniger, schoner en beter. Ook dit blijft zich door ontwikkelen.’’
De samenwerking tussen A. Kant Oliehandel en IVECO wordt door de levering van deze nieuwe Stralis wederom verder uitgebouwd. Hierbij is de relatie die in het verleden is opgebouwd met IVECO dealer Schouten Almkerk een belangrijke factor geweest. Beide bedrijven hebben een rijke historie en werken al een lange tijd samen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
27-02-2018
Tontrans_1_LR.jpg

Twee Iveco's Stralis 480 voor TonTrans

Logistiek dienstverlener Tontrans uit Best heeft recent twee nieuwe Iveco Stralis trekkers in de vaart genomen.…
Nieuws
10-05-2019
Aluned_BV.jpg

Complete Iveco Stralis voor Aluned

Aluned BV uit Zwijndrecht heeft een nieuwe Stralis AS440S42T/P in gebruik genomen. Deze 4x2 trekker is uitgerust met…
Nieuws
23-05-2017
Iveco500-RutteLR.jpg

Iveco Trakker met 500 pk voor Rutte

Onlangs heeft Rutte Groep uit Amsterdam een imposante nieuwe trekker in bedrijf genomen: Een Iveco Trakker 6x4 met…