Joh. van der Zand B.V.

Geplaatst door

Bergingsbedrijf Joh. van der Zand is één van de grootste internationaal opererende bergingsbedrijven van Nederland. Wij bergen en repatriëren gestrande vrachtwagens en touringcars met een technisch mankement of na een ongeval. In Europa en ver daarbuiten.

Toch is Joh. van der Zand veel meer dan alleen een bergingsbedrijf. Zo vindt, waar nodig, ter plekke schade-expertise plaats. Ook wordt een schriftelijk verslag van de toestand van het aangetroffen voertuig opgemaakt, waarin opgenomen: schadebeeld, plan van aanpak, uitvoering werkzaamheden, betrokken overheden, voertuig- en verzekeringsaspecten.

Verder levert Joh. van der Zand vervangende trekkers, verzorgt het bedrijf de repatriëring van de chauffeur en wordt vervangend transport geregeld. Ook inbeslagname- en of ontruimingswerkzaamheden behoren tot het specialisme van Bergingsbedrijf Joh. van der Zand.

Het bedrijf is echter vooral bekend van de indrukwekkende bergingstrucks die al jarenlang een bekend gezicht zijn op de Europese wegen.