Knapen Trailers overgenomen door Krone

Nieuws
26-06-2019 | Door Tim de Jong

Knapen Trailers uit Deurne wordt voor honderd procent onderdeel van de Duitse Krone Groep. De overname is compleet, dus inclusief Knapen Service BV en Trailned BV. Krone ziet Knapen als Europees marktleider op het gebied van trailers met een schuifvloer. In dat segment had Krone tot nu toe niets te bieden.

Krone maakt in een persbericht het voorbehoud dat mededingings-autoriteiten nog hun toestemming moeten geven, maar Krone ziet in Knapen de 'perfecte aanvulling' op de expertise van Krone, die naast trailers natuurlijk landbouwmachines betreft. De trailers die Knapen bouwt zijn meest in een agrarische setting actief.

Binnen de Krone Groep zal Knapen zelfstandig blijven functioneren, aldus het persbericht. Daarbij laat Krone het huidige management-team intact. Ook hoeft er niemand te worden ontslagen in Deurne en blijft het verkoopnetwerk van Knapen zoals het is. Knapen trailers kunnen alleen bij Knapen gekocht worden. 

Klik" target="_blank" rel="noopener noreferrer"> hier voor het hele verhaal!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
08-11-2016
HZ_Logistics.jpg

HZ Logistics neemt meerderheidbelang in Mooy Beheer

Koelvervoerder H.Z. Logistics B.V. uit De Lier neemt per direct een meerderheidsbelang in branchegenoot…
Nieuws
24-11-2016
tab-noorwegen.jpg

Van Duijn neemt Tanke Transport over

Op 1 januari 2017 is Van Duijn de nieuwe eigenaar van Tanke Transport uit Poeldijk. ''Dit past in de strategie van…
Nieuws
18-01-2017
Vanderlee3.jpg

Van der Lee overgenomen door Vervaeke

Transportbedrijf Vervaeke, naar eigen zeggen Belgische marktleider in tanktransport binnen de chemische-en petroleumsector,…