Lage Scania R500 voor W.P. de Koning

Nieuws
14-11-2019 | Door Tim de Jong

Bij W.P. de Koning, een transportbedrijf uit Vuren, komt deze spectaculair ogende nieuwe Scania R500 in gebruik. De truck heeft een laag, maar standaard chassis met voorloopas en zal worden ingezet voor de meest uiteenlopende transporttaken.

Bij De Koning wordt vaak met exceptionele ladingen gereden en sinds kort biedt het bedrijf ook opslag aan aan zijn klanten. Bij W.P. de Koning rijden acht trucks. Naast Scania’s rijden er ook twee DAF trucks. De nieuwe Scania is goedgekeurd voor 72 ton GCW, heeft een LZV goedkeur en een goedkeur voor ADR vervoer. “Dat is een zeldzame combinatie, die alleen Scania voor elkaar krijgt. Daarbij is deze Scania ook relatief licht en in elk geval zuinig,” zegt Willem de Koning. Hij voegt eraan toe dat de Scania en zijn chauffeur Max Visser heel Europa door gaan rijden met de meest uiteenlopende ladingen. Afwisseling genoeg dus voor Max, die de lage cabine graag voor lief neemt.

De truck werd gespoten bij Truckspuiterij Bronk uit Beusichem.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
14-09-2018
DAF_XF_De_Jong_LR.jpg

Drie dikke DAF's voor G. de Jong

Volumevervoerder G. de Jong uit Schoonrewoerd heeft een drietal nieuwe DAF's XF in gebruik genomen. Het gaat om FAN Low…
Nieuws
24-02-2017
Robbertsen_2.jpg

Nieuwe, lage DAF XF voor Robbertsen

Lager kan het niet, volgens DAF dealer Bakker Bedrijfswagens. Met slechts 91 cm schotelhoogte is de nieuwste aanwinst…
Nieuws
15-11-2016
Vanderwal1.JPG

Iveco Stralis LNG Low Deck voor Van der Wal

Van der Wal Transport BV uit Utrecht heeft een Iveco Stralis Hi-Road op LNG in low deck uitvoering op de weg…