MAN komt naar je toe deze zomer!

Nieuws
02-07-2020 | Door Iep van der Meer

MAN maakt een tour langs de Nederlandse dealers met de nieuwe generatie trucks. Na de introductie, eind februari werd het stil door de crisis, maar die stilte is nu voorbij. Het Duitse merk zet nu vol in met een roadshow waarbij je zelf de nieuwe MAN kunt zien en rijden. MAN komt naar je toe deze zomer!

Vijf goudkleurige trekker-/opleggercombinaties rijden deze week in konvooi door het land. Aan het einde van de middag splitst het konvooi zich op en rijden de individuele trucks naar een MAN-dealervestiging. Daar kan een selecte groep klanten de truck bekijken. Als alle dealers vanaf medio juli in het bezit zijn van hun eigen TGX demo-trekker, zijn alle overige geïnteresseerden van harte welkom om de nieuwe truckgeneratie te komen bewonderen.

In de nieuwe BIGtruck lees je morgen al onze exclusieve eerste test met de nieuwe MAN 19.510, maar het filmpje kun je nu al zien!

Spot de TGX

Een extra reden om deze week alert te zijn op de nieuwe MAN TGX is een actie die MAN is gestart op social media: ‘Spot de nieuwe MAN TGX en win een miniatuur’. MAN plaatst elke dag een post op sites als Facebook en Instagram. Wie één van de trucks op de verzamelplaatsen spot, daar een foto van maakt en die onder de post uploadt, maakt kans op één van de drie 1:50 miniaturen van de nieuwe TGX die MAN dagelijks verloot.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
10-02-2020
MAN_TG_range2020-33.jpeg

Nieuwe generatie van MAN gepresenteerd

Na maanden van spionagefoto’s en geruchten is het nu een feit, de nieuwe generatie van MAN is officieel onthuld.…
Nieuws
17-05-2021
mantgxverwaaltransport2.jpg

Vier nieuwe MAN’s voor Verwaal Transport

Voor Verwaal Transport uit het Zuid-Hollandse Stolwijk is MAN een vanzelfsprekendheid. Bijna alle trucks uit de…
Nieuws
04-02-2019
Groenendaal-TGX.jpg

Eerste MAN TGX voor Groenendaal Transport

Groenendaal Transport uit Rotterdam, een specialist in het vervoer van vloeistoffen en afvalstoffen, heeft de…