Nieuwe DAF High-Gear collectie

Nieuws
16-11-2016 | Door Iep van der Meer

DAF heeft een hele nieuwe kledinglijn ontwikkeld onder de naam 'High-Gear' en dat is mooi op tijd voor de decembermaand. Nu bestellen betekent dat alle nieuwe kleding, gadgets, speelgoed en accessoires op tijd in huis zijn voor Sinterklaas of voor onder de boom.

De nieuwe kledinglijn kenmerkt zich door subtiele oranje details als een label aan de ritssluiting en een kleine badge op de mouw. Elk kledingstuk is ontworpen om te voldoen zowel de hoogste kwaliteitseisen en beste pasvorm als om naadloos te passen in de kledingtrends. De waterbestendige (en voor de dames getailleerde) softshell jas is daarvan een mooi voorbeeld: de wol-look en nylon materialen waarvan het jack is vervaardigd, maken hem even weersbestendig als stoer en eigentijds. Verder is er een nieuw dameshorloge en is er een nieuwe 'vier seizoenen jas.' Ook een speciale sleeve voor je tablet maakt deel uit van het nieuwe programma. 

Het is een echte DAF traditie om ook een leuke kindercollectie te presenteren. En dus ontwikkelde DAF Trucks een aparte High Gear lijn voor kids, compleet met shirts, hoody’s, een winddichte jas, warme wintermuts en cap. Bovendien is in de webshop een nieuwe, vrolijke én lekker opvallende DAF kinderrugzak beschikbaar, net als een setje kekke rompertjes. Natuurlijk zijn de hardlopers onder de kids gadgets nog steeds beschikbaar: de razend populaire DAF trapauto en het kinderservies. 

 

De populaire collectie horloges werd aangevuld met vijf nieuwe type uurwerken voor hem én haar. Van eigentijds sportief en schitterend klassiek tot stoere kasten met een ‘Construction’ look. Van de High Gear tassen en ‘opbergers’ werd, tot slot, een speciale serie ontworpen met een praktische reistas, toilettas, make-up tas en tablet sleeve, alle uitgevoerd in modieus en praktisch waterafstotend waxed canvas.

Alle moois is te bestellen via ">www.dafshop.com. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
09-05-2021
IEP_3850_copy-1400.jpg

Nieuwe DAF ziet er veelbelovend uit!

Dat er wat nieuws komt bij DAF Trucks geven ze inmiddels ook zelf toe met een teaser campagne die nu loopt. Wanneer…
Nieuws
18-03-2019
Nieuwe_DAFs_van_Mainfreight.jpg

Nieuwe DAF's voor Mainfreight

Mainfreight Transport Nederland in ‘s-Heerenberg heeft 45 nieuwe DAF trucks ingezet. Het is een selectie geworden van uiteenlopende…
Nieuws
13-05-2021
IMG_8161.png

Nieuwe teaser van DAF!

De nieuwe DAF komt er aan, zoveel is duidelijk als we zien hoeveel fieldtest trucks er rond rijden. Zelf begint DAF nu ook met het…