Roze en panterprint DAF voor Mirtra

Nieuws
11-03-2019 | Door Iep van der Meer

Deze nieuwe DAF is op zijn minst opvallend te noemen. De nieuwe XF Super Space Cab van Mirtra is door Verspui Trucks opgebouwd en door M&M Truckdesign bekleed. De panterprint is kenmerkend voor de trucks van Mirtra maar de roze kleur is speciaal voor chauffeur Celine Dorst die met deze DAF Engeland gaat rijden met stukgoed groupage.

Mirtra is een familiebedrijf met vijf DAF trucks, en allemaal zijn ze voorzien van zo'n opvallende panterprint. Moeder Mirjam en haar beide dochters Celine en Nikita rijden alle drie met een truck. Daarnaast rijdt zoon Dion ook op één van de DAF trucks. Verder rijdt chauffeur Jaap van Ree voor Mirtra. Mirjam: ,,Een echt familiebedrijf zo, en er komt er nog ééntje aan want mijn jongste zoon Yari is nu zeventien en bezig met zijn rijbewijzen''. 

De nieuwe DAF FTG 480 Super Space Cab, Sweet Beast genaamd, is voorzien van een extra grote brandstoftank van SB Components.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
01-09-2016
Japal_1LR.jpg

Dikke Benzen voor LZV van Japal

Japal uit Honselersdijk nam onlangs twee Mercedessen Actros in gebruik voor inzet in LZV-werk. Het gaat om een 1963 en…
Nieuws
28-10-2019
directie-de-winter-logistics-overname-de-lordd-transport.jpg

De Winter Logistics neemt De Lordd over

Per 1 november aanstaande neemt De Winter Logistics De Lordd Transport uit Moerkapelle over. Dat is de uitkomst…
Nieuws
13-05-2016
Flowervision3.jpg

Actros combi voor Flowervision

Flowervision heeft een fraaie nieuwe bloemen en plantencombi op de weg gezet. de fraaie Actros is voorzien van de grootste…