Transportbedrijf Groot Zevert uit Eibergen overgenomen

Nieuws
29-08-2019 | Door Tim de Jong

Varkenshandelaar Hendrie Dijk heeft samen met Jan Schuttert het Eibergse transportbedrijf Groot Zevert overgenomen. De vorige eigenaren Matthy en Marijke Groot Zevert zagen zich helaas om gezondheidsredenen genoodzaakt hun transportbedrijf te beëindigen of over te dragen. Zij zagen in Hendrie Dijk en Jan Schuttert een opvolging die de continuïteit van het bedrijf  waarborgt. Hendrie Dijk zal namens de nieuwe eigenaren als bestuurder naar voren treden.

Groot Zevert Internationaal Transport is een vooruitstrevende onderneming,  gespecialiseerd in het hoogwaardig transport van levende dieren, hieronder biggen, varkens, zeugen, kalveren, koeien en schapen. Tevens omvatten de activiteiten een centraal verzamelpunt voor Rundvee.

De  overname van dit transportbedrijf biedt voor Dijk en Schuttert, die met name in de varkenssector hun sporen verdiend hebben, prachtige perspectieven, schrijven ze op de website van Hendrie Dijk. Het bedrijf kenmerkt zich door een onafhankelijke positie in de markt. Vele handelspartijen, slachterijen alsmede particuliere vee- en varkenshouders maken naast elkaar gebruik  van de geboden diensten. Deze onbetwiste onafhankelijke opstelling van het bedrijf Groot Zevert zal volgens de nieuwe eigenaren ook de nadrukkelijk gerespecteerde,  herkenbare basis  blijven om verdere groei en optimalisatie te realiseren. Toch zullen ook hun overige activiteiten hier garen bij spinnen, is de verwachting. Het van dichtbij kunnen beschikken over onafhankelijk vervoer biedt zonder twijfel perspectieven. Van de synergievoordelen van groter  volume, gezamenlijke  inkoop, bundeling onderhoud en reparatie, combineren van vrachten en dus veel minder lege kilometers zullen alle relaties  met zekerheid mee profiteren, aldus het bericht op de website van varkenshandelaar Dijk.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
19-05-2020
Kamphof-Groot_Zevert.jpg

Veevervoerder Groot Zevert neemt Kamphof Heino over

Met ingang van 1 juni 2020 zal Kamphof Veetransport uit Heino zich aansluiten bij Groot Zevert Livestock…
Nieuws
21-08-2018
635_2018_Damen_Ohe_en_Laak_007.jpg

Is Damen de oudste veevervoerder?

Het veestransportbedrijf van Wim en Geert Damen uit Ohé en Laak bestaat 90 jaar. Geert Damen nam in dit jubileumjaar…
Nieuws
05-02-2022
Kivits_nieuwe_DAF.jpg

Kivits Drunen doet overname in België

Kivits Drunen heeft een bedrijf in België overgenomen. Het bedrijf uit Waalwijk timmert flink aan de weg. In december…