Verspui Trucks biedt 'Engelse zonneklep' aan

Nieuws
01-02-2019 | Door Tim de Jong

Truckspecialist Verspui Trucks biedt sinds kort een zogeheten Engelse zonneklep aan speciaal voor DAF XF Space Cab cabines. De eerste klant ging hier onlangs mee de weg op. Verspui Trucks staat bekend om het inwilligen van speciale wensen wanneer het om nieuwe trucks van DAF gaat. De Engelse zonneklep is ontwikkeld op verzoek van klanten.

De nieuwe zonneklep heeft het kenmerkende klassiek uiterlijk inclusief chromen randje. Echter met de stroomlijn zit het beter dan op het eerste gezicht lijkt: bij de bevestiging boven de voorruit aan de cabine zijn twee sleuven open gelaten die nauwelijks zichtbaar zijn. Ook zijn bevestigingpunten voor toplichten aangebracht en ook het chromen afwerk randje aan de buitenzijde van de klep ontbreekt niet bij deze nieuw zonneklep. Vanzelfsprekend is er ruimte om op de zonneklep Michelin poppen te monteren.

Persoonlijk tintje

Volgens Verspui Trucks hebben diverse klanten de Engelse zonneklep al besteld. Zij willen graag een moderne truck met nostalgische accessoires, waarmee hun DAF-truck een persoonlijk tintje krijgt en een unieke uitstraling.

Verspui Trucks is een specialist als het om opgebouwde DAF trucks gaat. Bij een deel van hun klantenkring is de truck meer dan een werktuig waarmee lading van A naar B wordt gereden.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
07-04-2021
yellow-scania-1400.jpg

Verlengde zonneklep voor Scania en Volvo bij Truckshop Asten

(Advertorial) BIGtruckshopA67 levert nu ook verlengde zonnekleppen voor Scania en Volvo. Het…
Nieuws
09-05-2021
IEP_3850_copy-1400.jpg

Nieuwe DAF ziet er veelbelovend uit!

Dat er wat nieuws komt bij DAF Trucks geven ze inmiddels ook zelf toe met een teaser campagne die nu loopt. Wanneer…
Nieuws
18-03-2019
Nieuwe_DAFs_van_Mainfreight.jpg

Nieuwe DAF's voor Mainfreight

Mainfreight Transport Nederland in ‘s-Heerenberg heeft 45 nieuwe DAF trucks ingezet. Het is een selectie geworden van uiteenlopende…