Vier DAF XF trucks voor Doornbos Equipment

Nieuws
21-01-2016 | Door Iep van der Meer

Doornbos Equipment uit Rotterdam heeft vier nieuwe DAF trucks in bedrijf genomen. Het gaat om DAF XF440 FTG 6x2 trekkers. 

Doornbos Equipment verhuurt en verkoopt al meer dan 75 jaar hoogwerkers, heftrucks, verreikers, minirupskranen, hogedrukpompen en vacuümunits. Voor het vervoer van die spullen worden trekkers met semi-diepladers ingezet. 

Met 83 vakkundige medewerkers, ervaren adviseurs, een gespecialiseerde technische dienst, en met vestigingen in Rotterdam en Billingham in Engeland, ondersteunt het familiebedrijf Doornbos Equipment 24 uur per dag en 7 dagen per week de klanten en relaties met technisch advies en perfect materiaal. Met een eigen transportafdeling wordt het materiaal afgeleverd en geeft de chauffeur, die hier speciaal voor is opgeleid, desgewenst een gebruiksinstructie over de inzet van de specifiek geleverde machine. Ook voor projectondersteuning op locatie, zo nodig voor langere tijd, kunnen technische medewerkers worden ingezet. Service is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Speciaal opgeleide monteurs zorgen voor het onderhoud, het keuren en zonodig repareren van de machines.

Doornbos maakt ook gebruik van DAF CF bakwagens met een oprij-laadbak. De DAF trucks zijn geleverd door Truckland Zuid-Holland.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
09-05-2021
IEP_3850_copy-1400.jpg

Nieuwe DAF ziet er veelbelovend uit!

Dat er wat nieuws komt bij DAF Trucks geven ze inmiddels ook zelf toe met een teaser campagne die nu loopt. Wanneer…
Nieuws
18-03-2019
Nieuwe_DAFs_van_Mainfreight.jpg

Nieuwe DAF's voor Mainfreight

Mainfreight Transport Nederland in ‘s-Heerenberg heeft 45 nieuwe DAF trucks ingezet. Het is een selectie geworden van uiteenlopende…
Nieuws
13-05-2021
IMG_8161.png

Nieuwe teaser van DAF!

De nieuwe DAF komt er aan, zoveel is duidelijk als we zien hoeveel fieldtest trucks er rond rijden. Zelf begint DAF nu ook met het…