Nieuws
23-04-2019 | Door Tim de Jong

Transporteur Limpens uit het Limburgse Elsloo heeft vier Volvo's in gebruik genomen die rijden op LNG. Het bedrijf heeft de komst van voldoende tankstations van dit gas rustig afgewacht.

Nu er LNG getankt kan worden in het Belgische Maasmechelen en in Herentals is voor Limpens de laatste drempel weggenomen om tot de aanschaf van de trucks over te gaan.  Bijkomend voordeel is dat de LNG in Vlaanderen goedkoper is dan hier in Nederland. Wegens goede ervaringen met de diesel Volvo's uit het wagenpark heeft Limpens gekozen voor de Volvo FH460. De trucks zijn geleverd door Nebim, vestiging  Elsloo. Hier zit inmiddels ook de 50e Volvo bij voor Limpens.

Het bedrijf probeert meer te doen om het milieu te ontzien. Zo verwarmt Limpens de hoofdlocatie al sinds 1998 met aardwarmte en heeft het bedrijf 2.000 zonnepanelen op het dak liggen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
10-12-2020
Volvo_LNG-truck_3-1400.jpg

Vier Volvo LNG trucks voor HST Groep

De HST Groep uit Enschede heeft vier LNG-trucks in gebruik genomen. Het gaat om Volvo FH460 trekkers die worden ingezet…
Nieuws
29-10-2020
volvo-fm-lng-vsdv-plus-supermarktLR.jpg

VSDV gaat winkelen met Volvo FM op LNG

Transportbedrijf VSDV (Van Straalen de Vries) uit Zwaagdijk heeft een order voor zes nieuwe Volvo FM LNG-trekkers…
Nieuws
13-06-2018
Volvo_FH_LNG_Jooren_Transport_LR.jpg

Eerste klanten voor LNG Volvo's

Volvo heeft de eerste LNG trucks geleverd aan klanten in ons land. Het gaat om Van Overveld, St. van den Brink, Jooren,…