WIN Preproloog kaarten en rij mee met een DAKAR truck!

Nieuws
14-11-2019 | Door Iep van der Meer

Zaterdag 23 november is de Preproloog voor de komende Dakar, de Africa Eco Rally én de Marocco Desert Challenge. Win nu vrijkaarten en maak kans op een taxirit over de spectaculaire baan op Landgoed Duynenwater in Eersel in een echte DAKAR rally truck!

Voor het eerst doen deelnemers aan alle grote truck rally's van het komende jaar mee aan de Preproloog. Dat belooft een ronduit spectaculair programma op de nieuwe locatie van de Preproloog. Op zaterdag 23 november gaat het helemaal los op de nieuwe locatie in Eersel met 4x4 auto's, side by side's, motoren en uiteraard met een heel regiment rallytrucks.

Verder is er op en rond de paddock van alles te zien en te beleven. Ook de BIGtruck Truckshop is uiteraard van de partij met speciale aanbiedingen! " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Hier vind je alle informatie over de Preproloog.

Daarnaast kun je op de paddock kijken bij alle teams en zelfs gewoon de rijders aanspreken en vragen stellen. Dat is een unieke kans, want nergens kom je zo dicht bij je rallyhelden en de actie dan tijdens de Preproloog. 

Speciaal voor BIGtruck lezers is er nu een kans om zo'n rit mee te maken in een rallytruck. " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Meld je hier aan voor de informatieve BIGtruck nieuwsbrief en mis nooit weer een nieuwtje. Bovendien maak je dan kans op vrijkaarten voor de Preproloog of op een zenuwslopend rondje met een echte DAKAR rallytruck over het parcours. Kortom, ">meld je aan voor de BIGtruck nieuwsbrief! Doe dat voor 20 november en je doet mee aan deze actie!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
14-11-2021
IEP_4679-1400.jpg

Preproloog 2021 afgelast

Het kabinet zet een streep door de Preproloog 2021. Na koortsachtig overleg met diverse betrokkenen heft de organisatie helaas…
Nieuws
23-11-2019
IEP_3030-1400.jpg

Eerste Preproloog in Eersel geslaagd!

De eerste Preproloog in Eersel gaat als bijzonder geslaagd de boeken in. De nieuwe locatie was in vele opzichten…
Nieuws
10-11-2019
pre1.jpg

Preproloog: Nu ook muziek en demo's van het leger!

Tijdens de Preproloog die op 23 november in Eersel wordt georganiseerd rijdt een record aantal deelnemers…