Zeven MAN trekkers voor Bentvelzen Transport

Nieuws
14-01-2019 | Door Iep van der Meer

Bentvelzen Transport zeven nieuwe MAN trekkers besteld. De nieuwe trekkers worden voornamelijk ingezet in de levensmiddelendistributie naar supermarkten. De trucks zijn van het type TGS 18.360 en zijn uitgerust met een slaapcabine met hoog dak en een complete spoilerset. 

Vier trekkers zijn uitgevoerd in de bekende wit-blauwe Bentvelzen Transport huisstijl, de andere drie zijn uitgevoerd in de kleuren van DIRK Supermarkten.  De trekkers zullen vooral worden ingezet voor distributie van geconditioneerde levensmiddelen naar supermarkten. Een van de kernactiviteiten binnen Bentvelzen Transport. De keuze is op MAN gevallen vanwege de goede ervaringen met de prestaties van dit merk. De cabines zijn uitermate geschikt voor het werk. Een lage instap, een goed zicht rondom en een raam achter in de cabines. Daarnaast zijn de motorprestaties zeer goed bij een gunstig brandstofverbruik. 

De trucks zijn voorzien van camera’s rondom om schades te voorkomen, maar belangrijker nog de veiligheid van (kwetsbare) medeweggebruikers te bevorderen. Ook beschikken de voertuigen over Adaptive Cruise Control om de snelheid en volgafstand van de voertuigen optimaal te kunnen regelen. MAN’s zijn geleverd door Autobedrijf Benton BV uit Ter Aar. Dit bedrijf is al jarenlang een van de betrouwbare partners van Bentvelzen Transport. Ook het goede service niveau van Benton heeft bij gedragen aan de keuze voor deze nieuwe trekkers.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
30-06-2020
Afbeelding-persbericht-bentvelzen-2-.jpeg

Iveco S-Way 6x2 bakwagens voor Bentvelzen Logistiek

De nieuwe Iveco S-Way begint steeds vaker op te duiken in het straatbeeld. Tot nu toe waren dat alleen…
Nieuws
13-11-2018
WhatsApp_Image_2018-11-12_at_19.53.422.jpeg

Statushouders aan de slag als chauffeur

Bentvelzen Transport en Rijnvicus hebben de oplossing gevonden voor het chauffeurstekort. Ze leiden asielzoekers…
Nieuws
04-11-2019
vanwieren24-906190.jpg

Van Wieren Emmeloord breidt uit met MAN

Van Wieren Special BV uit Emmeloord heeft twee nieuwe MAN TGX 26.500 XXL trekkers in gebruik genomen. De compleet…